Ydelser

 
 

Mehlsen Media har tre specialområder:

1) Vi undersøger børns og unges udvikling, læring og adfærd og omsætter indsigterne til vedkommende og levende løsninger for børn/unge og deres organisationer.

2) Vi udvikler og konceptualiserer “Educational Media”. Vi forstår medier i bred forstand: fra traditionelle medier til redskaber og oplevelser.

3) Vi kvalificerer børns og unges digitale liv med viden og værktøjer, der gør “smartgenerationen” smartere.

 

VIDEN

Undersøgelser
Analyse

Redskaber

Vi indsamler og formidler viden om forandringer i børns og unges liv, uddannelse og mediebrug. Vi omsætter indsigterne til strategier, redskaber og undervisningsmaterialer. 

 

UNDERVISNING

Foredrag
Kurser
Workshop

Vi afholder kurser, foredrag, debatter og workshops om den digitale generation, digital dannelse, fremtidens kompetencer og vidensformidling, blandt andet for uddannelsesinstitutioner, biblioteker, fonde, medier og børne- og ungeorganisationer.
 

 

FORMIDLING

Journalistik
Medieudvikling
Undervisnings-materiale

Vi udvikler nye mediekoncepter og udarbejder journalistisk materiale, det være sig til print, digitalt eller det levende ord. Ledetråden er, at mediet skal give stof til eftertanke - og handling. Vi kalder det "Educational Media".

 

DIGITALE MEDIER

Film
Podcast
Infografik

Vi har strategisk og praktisk erfaring med digitale medier herunder podcasts, sociale medier, foto- og videoproduktion, infografikker og visuel storytelling. Fra idefasen til planlægning og eksekvering.