Mehlsen Media undersøger tendenser og forandringer i uddannelse, medier og teknologi og omsætter ny viden til brugbare løsninger.

 

 

Vores mission: Verdens smarteste generation

Teknologi er den største fremdrift for samfundet i dag og er godt på vej til at ændre den måde, mennesker lærer og kommunikerer på. Den transformation prøver vi i Mehlsen Media at forstå - forskningsbaseret, nysgerrigt og tæt på mennesker. Vi har især fokus på dem, der får smart teknologi ind med modermælken: børn og unge. Vi undersøger, hvordan børn og unge kan blive det, vi kalder for "The Smartest Generation". Vi indsamler, analyserer og formidler viden om digitale tendenser for at kvalificere børns og unges liv og læring.


Camilla Mehlsen

Direktør af Mehlsen Media, ekspert i digital børne- og ungekultur og uddannelse, foredragsholder om digital dannelse og digital kultur.

Leder af den didaktiske enhed i forsknings- og undervisningsprojektet Digital (Ud)Dannelse (D.U.D.E) ved Center for Information og Boblestudier, Københavns Universitet. DUDE er finansieret af TrygFonden og løber i perioden 2017-2020. Camilla er desuden ekstern konsulent for Danmarks Evalueringsinstitut.

Camilla er forfatter til flere bøger om digitale medier: Hvordan bliver vi digitalt dannede? sammen med Vincent F. Hendricks, Teknologiens testpiloter - 10 ting der ruster børn og unge til en digital fremtid. Hun er en kritisk teknologioptimist og undersøger, hvordan vi kan bruge smart teknologi på en "smart" måde. Hun holder foredrag om digital dannelse og fremtidens kompetencer og rådgiver uddannelsesinstitutioner, fonde og organisationer om digitalisering. Hun har i flere år skrevet om og undersøgt det digitale liv. Arbejdet med børns og unges læring og medievaner har ført til rejser til bl.a. Singapore, USA, Canada, Belgien, Frankrig og England.

Camilla er tidligere forlagschef for Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag, redaktør af magasinet Asterisk, kommunikationsleder for Learning Lab Denmark, analyseskribent for Politiken, blogger på Politiken.dk med bloggen Zeitgeist, vært for MediaWatchs podcast om medietendenser og journalist på Information. Forfatter til Globalisterne og medredaktør af Tankestreger - tværvidenskabelige nybrud.

Cand.mag. i dansk med tilvalgsfag i moderne kultur og med studier på Université Charles de Gaulle og South Georgia College.

camilla@mehlsenmedia.dk
 +4524912868

 

Samarbejdspartnere

Mehlsen Media løser opgaver i samarbejde med dygtige journalister, redaktører, rådgivere, forskere, designere og fotografer. Her er nogle af dem:

 
 

Maj Juni
Journalist og redaktør

 

Signe Tonsberg
Journalist og redaktør, Tonsberg Tekst

 

Hiske Jessen
Grafisk designer

 

Marie Preisler
Journalist og redaktør
Preisler