Mehlsen Media undersøger nye tendenser om uddannelse, medier og teknologi og omsætter viden til brugbare løsninger.

 

 

Teknologi er den største fremdrift for samfundet i dag og er godt på vej til at ændre den måde, mennesker lærer og kommunikerer på. Den transformation prøver vi i Mehlsen Media at forstå - kritisk, nysgerrigt og med et fokus på, hvordan vi får det bedste og klogeste ud af den accelererende teknologiske udvikling.

Vi har især fokus på dem, der har fået smart teknologi ind med modermælken: børn og unge. Vi undersøger, hvordan børn og unge kan blive det, vi kalder for "The Smartest Generation". Vi indsamler og formidler viden om digitale tendenser for at kvalificere børns og unges liv og læring.


Camilla Mehlsen

Direktør af Mehlsen Media med speciale i digitale børn og unge. Leder af den didaktiske enhed i forsknings- og undervisningsprojektet Digital (Ud)Dannelse (D.U.D.E) ved Center for Information og Boblestudier, Københavns Universitet. DUDE er finansieret af TrygFonden og løber i perioden 2017-2020. Camilla er desuden ekstern konsulent for Danmarks Evalueringsinstitut.

Camilla er forfatter til den nye bog Teknologiens testpiloter - 10 ting der ruster børn og unge til en digital fremtid. Hun er en kritisk teknologioptimist og undersøger, hvordan vi kan bruge smart teknologi på en "smart" måde. Hun holder foredrag om bl.a. digital dannelse og fremtidens kompetencer og rådgiver uddannelsesinstitutioner, fonde og organisationer om digitalisering. Hun har i flere år skrevet om og undersøgt det digitale liv. Arbejdet med børns og unges læring og medievaner har ført til rejser til bl.a. Singapore, USA, Canada, Belgien, Frankrig og England.

Camilla er tidligere forlagschef for Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag, redaktør af magasinet Asterisk, kommunikationsleder for Learning Lab Denmark, analyseskribent for Politiken, blogger på Politiken.dk med bloggen Zeitgeist, vært for MediaWatchs podcast om medietendenser og journalist på Information. Forfatter til Globalisterne og medredaktør af Tankestreger - tværvidenskabelige nybrud.

Cand.mag. i dansk med tilvalgsfag i moderne kultur og med studier på Université Charles de Gaulle og South Georgia College.

camilla@mehlsenmedia.dk
 +4524912868

 

Alona V. V. Andersen

Juniorkonsulent i Mehlsen Media. Alona har stærk metodisk, teoretisk og praktisk erfaring med bl.a. planlægning og analyse af kommunikation, organisatorisk forandring og kultur, digitale medier, læring, samt konflikthåndtering og mediation - med samarbejdspartnere som BRF-kredit, COOP, NFS og COWI.

Alona arbejder desuden med strategisk brug af sociale medier, networking, koncept- og identitetsudvikling og som fotograf. Senest har hun arbejdet med danske virksomheder som Hotel SKT. Petri, Hotel D'angleterre, GrødTEDxCopenhagen, SPACE10 samt holdt foredrag om intelligent brug af Instagram sammen med anerkendte internationale instagrammere.

Kandidatstuderende på IT-Universitet (ITU) i København, Digital Innovation og Ledelse. Juniorforsker i ETOS Lab ved ITU.

alonavibe@mehlsenmedia.dk
+45 28709365

 

Samarbejdspartnere

Mehlsen Media løser opgaver i samarbejde med dygtige journalister, redaktører, rådgivere, forskere, designere og fotografer. Her er nogle af dem:

 
 

Maj Juni
Journalist og redaktør

 

Signe Tonsberg
Journalist og redaktør, Tonsberg Tekst

 

Hiske Jessen
Grafisk designer

 

Marie Preisler
Journalist og redaktør
Preisler