Om Mehlsen Media

Mehlsen Media udforsker den digitale generations adfærd, kommunikation og læring.

  1. EDUCATIONAL MEDIA: Vi udvikler medier og formidler vidensbaseret og i øjenhøjde med målgrupperne. Vi forstår medier bredt: traditionelle medier (print og digital), undervisningsmateriale, redskaber og oplevelser. Ledetråden er, at mediet skal give stof til eftertanke, omtanke og handling.

  2. UNDERSØGELSER: Vi indsamler viden om medieadfærd og omsætter indsigterne til strategier og inspirerende formidling.

  3. UDDANNELSE: Vi udvikler uddannelseskoncepter og holder foredrag, workshops og kurser om digitalisering, fremtidens kompetencer, medietendenser mv.


Medarbejdere

Camilla Mehlsen

Indehaver af Mehlsen Media, medie- og uddannelsesrådgiver med speciale i medieadfærd og digital dannelse.

Camilla har i mange år skrevet om og undersøgt digital kommunikation og læring, især med fokus på børn og unge. Hun udtaler sig ofte til aviser, radio og tv om digital adfærd og medietendenser. Som skribent og kommentator er hun en vigtig stemme i debatten om, hvordan teknologien former vores nutid og fremtid. Hun er medlem af DJØF’s TechDK Kommission, der skal komme med løsningsforslag til, hvordan vi regulerer teknologier for at skabe et samfund i balance.

Camilla er didaktisk leder af forsknings- og undervisningsprojektet Digital (Ud)Dannelse (D.U.D.E) ved Københavns Universitet og redaktør af undervisningsbogen ‘LIKE’ sammen med Vincent F. Hendricks. Hun er forfatter til ‘Hvordan bliver vi digitalt dannede?’ (sammen med Vincent F. Hendricks), ‘Teknologiens testpiloter - 10 ting der ruster børn og unge til en digital fremtid’ og ‘Globalisterne’.

Camilla er en erfaren og engageret foredragsholder og moderator, der med autoritet, nærvær og tankevækkende eksempler giver publikum stof til eftertanke.

Cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet med tilvalgsfag i moderne kultur og med studier fra Université Charles de Gaulle og South Georgia College.

Camilla har tidligere arbejdet som kommunikationschef, forlagschef, konsulent, redaktør og journalist. Hun har været redaktør af magasinet Asterisk i 10 år, fast analyseskribent for Politiken, blogger på Politiken.dk, kommentator og klummeskribent i Information, vært for MediaWatchs podcast om medietendenser.

Camilla Mehlsen.jpg

camilla@mehlsenmedia.dk
 +4524912868


Julie Ziska

Associeret konsulent i Mehlsen Media, retoriker og optaget af retorikkens indflydelse på normer, diskurser og fællesskaber. 

Hos Mehlsen Media arbejder Julie både kreativt og kritisk med sin store interesse for og viden om kommunikation. Julie har både praktiske og afprøvende opgaver med engagerende formidling af Mehlsen Medias arbejde via forskellige platforme. Ligesom Julie også indgår som konsulent i opgaver af mere analytisk karakter.  

Tidligere har Julie arbejdet som redaktionsassistent hos Forlaget Mindspace, hvor hun deltog i redigeringen og formidlingen af forlagets udgivelser. Julie har også arbejdet i analysebureauet Analyse & tal, hvor hun bidrog med sproglige analyser. 

Udover titlen som juniorkonsulent i Mehlsen Media er Julie også en aktiv del af det faglige miljø på retorik på Københavns Universitet gennem læse- og foredragsgruppen Aspasias Salon, og hun bidrager jævnligt med artikler til fagbladet Retorikmagasinet. 

Cand.mag. i retorik ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling på Københavns Universitet. 

Billede1.png

julie@mehlsenmedia.dk
+4526142945


Samarbejdspartnere


Mehlsen Media løser opgaver i samarbejde med dygtige journalister, redaktører, rådgivere, forskere, designere og fotografer. Her er nogle af dem:

 
 

Maj Juni
Journalist og redaktør

 

Signe Tonsberg
Journalist og redaktør, Tonsberg Tekst

 

Hiske Jessen
Grafisk designer


Kontakt


Mehlsen Media

+45 24 91 28 68
mail@mehlsenmedia.dk

Mehlsen Media c/o Klub #13
Linnesgade 25 , 1. sal
1361 København K 

CVR-nummer: 34 31 38 73
Bank: Danske Bank 3409-11486703
Revisor: Albjerg