Mehlsen Media undersøger nye tendenser inden for uddannelse, medier og teknologi og omsætter indsigterne til levende løsninger for børn, unge og organisationer.

 

 

Viden om den digitale generation

Teknologi er den største fremdrift for samfundet i dag og er godt på vej til at ændre den måde, mennesker lærer og kommunikerer på. Den transformation undersøger vi i Mehlsen Media - forskningsbaseret, nysgerrigt og tæt på mennesker. Vi har især fokus på børn, unge og uddannelse. Vi indsamler, analyserer og formidler viden om medievaner og -tendenser for at kvalificere børns og unges liv og læring.


Camilla Mehlsen

Indehaver af Mehlsen Media, medieforsker, ekspert i digital børne- og ungekultur, foredragsholder om digital dannelse og fremtidens kompetencer.

Leder af den didaktiske enhed i forsknings- og undervisningsprojektet Digital (Ud)Dannelse (D.U.D.E) ved Center for Information og Boblestudier, Københavns Universitet. DUDE er finansieret af TrygFonden og løber i perioden 2017-2020. 

Camilla er medlem af DJØF’s TechDK Kommission, der skal komme med løsningsforslag til, hvordan vi regulerer nuværende og kommende teknologier for at skabe et samfund i balance.

Camilla er forfatter til flere bøger om digitale medier: Hvordan bliver vi digitalt dannede? sammen med Vincent F. Hendricks, Teknologiens testpiloter - 10 ting der ruster børn og unge til en digital fremtid og bidragyder til antologien Unges digitale dannelse. Desuden er hun forfatter til Globalisterne sammen med Filip Lau og medredaktør af Tankestreger - tværvidenskabelige nybrud.

Camilla er en kritisk teknologioptimist, der i 15 år har skrevet om og undersøgt digital kultur og medievaner med særligt fokus på børn og unge. Hun er optaget af, hvordan vi kan bruge smart teknologi på en "smart" måde, og rådgiver uddannelsesinstitutioner, fonde og organisationer om digitalisering.

Camilla var redaktør af magasinet Asterisk om aktuel uddannelsesforskning i 10 år (2005-2015) og er tidligere analyseskribent for Politiken, blogger for Politiken.dk (“Zeitgeist”) og klummeskribent for Information. Camilla er tidligere forlagschef for Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag, kommunikationschef for Learning Lab Denmark, konsulent for Danmarks Evalueringsinstitut, vært for MediaWatchs podcast om medietendenser og journalist på Information.

Cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet med tilvalgsfag i moderne kultur og med studier på Université Charles de Gaulle og South Georgia College.

camilla@mehlsenmedia.dk
 +4524912868

 

Samarbejdspartnere

Mehlsen Media løser opgaver i samarbejde med dygtige journalister, redaktører, rådgivere, forskere, designere og fotografer. Her er nogle af dem:

 
 

Maj Juni
Journalist og redaktør

 

Signe Tonsberg
Journalist og redaktør, Tonsberg Tekst

 

Hiske Jessen
Grafisk designer

 

Marie Preisler
Journalist og redaktør
Preisler